Ντοκιμαντέρ: Why (Do I Hike)

Τίτλος: Why (Do I Hike)
Έτος: 2020
Γλώσσα: Αγγλικά
Χώρα: Η.Π.Α.
Διάρκεια: 24′

Το καλοκαίρι του 2019, ο Κροάτης πεζοπόρος Nikola Horvat-Tesla, επισκέφθηκε το Colorado Trail στις Η.Π.Α., προκειμένου να εξερευνήσει τους λόγους οι οποίοι τον ωθούν και τον ελκύουν στο να πεζοπορεί εκατοντάδες χιλιόμετρα στην άγρια φύση.

Έτσι προέκυψε το πρώτο προσωπικό του ντοκιμαντέρ, μία ανεξάρτητη παραγωγή σε λήψη, μοντάζ και σκηνοθεσία του ίδιου. Όπως αναφέρει, αν και ήταν αρκετά δύσκολο να μεταφέρει στην πλάτη του όλον τον απαραίτητο κινηματογραφικό εξοπλισμό, η θέληση για να απαθανατίσει τα εσωτερικά του κίνητρα προκειμένου να διανύει μονοπάτια μεγάλων αποστάσεων, αποδείχθηκε μεγαλύτερη.

Το ντοκιμαντέρ χωρίζεται σε πέντε ενότητες, τη Φύση, τον Χρόνο, την Κοινότητα, την Πνευματική υγεία και το Τελευταίο κεφάλαιο, στο οποίο ο δημιουργός συνθέτει τα τελικά συμπεράσματά του. Το Why (Do I Hike) έχει συμμετάσχει σε διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ και έχει κερδίσει τρία βραβεία.

Υπότιτλοι: Settings/Ρυθμίσεις -> English/Αγγλικά

Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments